Het ebook ‘Zzp’ers: Marktvernieuwers of marktverziekers?’, waaraan ik onder redactie van Pierre Spaninks ook heb meegewerkt, is nu verkrijgbaar. Het werk is het resultaat van ons onderzoek naar de opinies en attitudes van belanghebbenden op ‘de zzp’er’.

zzpers-1100“Ministeries, vakbonden, werkgevers, het UWV en andere instituten met diepe wortels in de verzorgingsstaat hebben uitgesproken standpunten over zzp’ers. Hoe hebben die zich ontwikkeld en hoe is dat te verklaren? Wat betekent dat voor het beleid, en wat merken zzp’ers daarvan? Gesteund door Yournalism en ThePostOnline, en onder redactie van zzp-expert Pierre Spaninks sloegen acht freelance onderzoeksjournalisten de handen ineen om die vragen te beantwoorden.

Het resultaat is Zzp’ers: Marktverziekers of marktvernieuwers? waarin de standpunten en de veranderingen daarin nauwgezet uiteen worden gezet. Zijn deze zelfstandigen met recht wars van beknottende regelgeving, of eindigen ze toch als ‘zwakzinnigen zonder pensioen’?”

Kopen

Het ebook is verkrijgbaar via TPO Books, een imprint van Fosfor en ThePostOnline voor een bedrag van -meestal- . Onder andere bij Fosfor zelf, maar ook via iBooks/iTunes, Google Play en bijvoorbeeld Amazon en Bol.com.

Gepubliceerd door gyurka

Studied Sociology in Rotterdam and currently working as a Research Consultant for R2Research. Previously worked for a large (online) sample provider in the Market Research industry. Columnist, blogger and experienced in online strategies; answering your questions on how to tell your story online. e-mail: gyurka@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.