ideasworthshreddingBij het ‘Festival van het Vrije Woord’ mocht ik mijn TIJM Magazine collega’s inleiding in een editie van TIJMx: ideas worth shredding. Dit programmaonderdeel volgde op een muzikaal intermezzo, op een dag die verder vooral in het teken stond van het bezoek van de Deense cartoonist Kurt Westergaard, en de extreme beveiligingsmaatregelen. Dank aan De Balie voor de organisatie, en dank publiek, De Balie, en burgemeester Van der Laan voor de meer dan warme en enthousiaste reacties. U hoort van ons.

De bijdragen van TIJM Magazine, met mijn collega’s Jeroen Weghs, Marnix Pauwels, Pascal Vanenburg, Sam Gerrits en Ruben Oppenheimer vindt u ongeveer vanaf minuut 18. Na TIJM kijkt u rustig door, naar Hans Teeuwen.

Gepubliceerd door gyurka

Studied Sociology in Rotterdam and currently working as a Research Consultant for R2Research. Previously worked for a large (online) sample provider in the Market Research industry. Columnist, blogger and experienced in online strategies; answering your questions on how to tell your story online. e-mail: gyurka@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.