De wijk ‘Het Lage Land’ in Rotterdam is een politieke ‘doorsneewijk’. Uitslagen van de stembureaus lagen in 2012 erg dicht bij de landelijke verkiezingen. Het AD/Rotterdams Dagblad besteed in een serie aandacht aan de wijk. Zo kwam men ook bij mij uit, waar ik in de hoedanigheid van hoofdredacteur van online buurtkrant De Laaglandse Courant werd ge├»nterviewd.

Over de bestaande wijkkranten:

Dan gaat het dus over knutselmiddagen en dat soort dingen. Dat is ook belangrijk, maar ik wil graag meer weten en lezen over mijn wijk.

Journalist Mark Hoogstad constateert ook dat de gloednieuwe website waarschijnlijk nog geen geld oplevert. Het is in principe de bedoeling daar voor het eind van dit jaar verandering in te brengen. Hoogstad constateert in hetzelfde artikel wel:

Zijn site oogt strak, rustig en betrouwbaar.

Dit beeld komt ook voort uit het streven om voor het eind van het jaar te groeien. De site bestaat pas sinds januari van dit jaar, maar geld om een eerste redacteur te betalen zou een mooie ontwikkeling zijn.

In: AD/Rotterdams Dagblad, 4 maart 2017.

Gepubliceerd door gyurka

Studied Sociology in Rotterdam and currently working as a Research Consultant for R2Research. Previously worked for a large (online) sample provider in the Market Research industry. Columnist, blogger and experienced in online strategies; answering your questions on how to tell your story online. e-mail: gyurka@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.